Vertolk Vertaalbureau - betrouwbaar en persoonlijk

Andere kijk op zaken

op .

Gisteren bij de rechtbank van Amsterdam heb ik tijdens telehoren op de plek van officier van justitie gezeten. Zo krijg je een andere kijk op zaken. Heel bijzonder.

Techniek werkt niet mee!

op .

Wat een dag! Eerst loopt mijn opdracht bij de rechtbank met een uur uit. Als ik naar buiten snel, loop ik zo voor de NOS camera als zij interview doen over het levenslange straf van Holleeder. Daarna fiets ik gehaast naar

Een sportschoenenwinkel openen?

op .

Hoe je sportschonen etaleert, hoe je een winkelmagazijn indeelt, hoe je het verkoop organiseert. Een 3-daagse training voor managers uit Moskou. En ik heb veel hierover geleerd. Kan zo een winkel openen...

3 uur bij Intensive Care

op .

Gelukkig niks aan de hand, het was gewoon werk. Ik heb voor een groep van artsen uit Rusland getolkt. Het was leerzaam en niet alleen voor de vertaler. Russische collega's hebben ook iets geleerd. Vooral over organisatie, protocollen en behandelprocessen.

Gezond eten

op .

Ik heb een gesprek tussen een diëtist en een patiënt getolkt. Het gesprek ging voornamelijk over recepten en gezonde levensstijl. Zo heeft de tolk ook iets nieuws bijgeleerd.

Windmolens

op .

Een paar weken heb ik aan een opleidingsprogramma voor de productie en montage van windmolens gewerkt. Heb me in het onderwerp verdiept. Dus mocht je vragen hebben over windmolens, ben je van harte welkom. :-)

Voice over en ondertiteling

op .

Iets heel anders voor een paar weken gedaan: voice over en ondertiteling van animaties en de vertaling van de ondertiteling. Het was erg leerzaam. Opeens zat ik tussen grafische designers en animatoren. Weer iets nieuws geleerd.

Nieuwe site

op .

Wij hebben lang aan mijn nieuwe site gewerkt: content, design,... Hoe vind je het geworden?